Affärsutveckling

Kontakta migOm mig

Allt som inte är utveckling är avveckling.

När ett företag slutar utvecklas innebär det en stor och kostsam affärsrisk. Det kan låta hårt, men det är sant. Och ett företag som inte utvecklar sin affär riskerar snart att förlora kunder och medarbetare i en konkurrensutsatt verklighet. Det är lätt att hamna i en negativ spiral, som är svår att vända rätt. Därför är det viktigt att hela tiden vara på tårna, behålla hunger, drivkraft och klarsyntheten att utvecklas. Att utveckla sin affär men framförallt samarbete och relationer med partners och kunder.

Många är medvetna om att den egna verksamheten har potential att utvecklas men har samtidigt svårt att navigera. Oftast kan ett utifrån-perspektiv vara nödvändigt för att hitta rätt riktning och för att tvingas tänka utanför den berömda boxen. För att få struktur och ordning på idéer och visioner – och för att omvandla dem till strategiska affärsplaner. För att nå högt och långt, istället för att landa platt.

Min roll är att bidra med det avgörande utifrån-perspektivet. Att hjälpa er att våga ifrågasätta er själva. Att utvecklas för att kunna bemöta kundernas behov, efterfrågan på marknaden och framtidens utmaningar. Jag har mångårig erfarenhet från företagsvärlden, från små familjeföretag och stora koncerner, från de flesta olika situationer och verksamheter. Jag har arbetat med utvecklings- och förändringsarbeten inom flera olika branscher, från ledningsnivå till den enskilda medarbetaren. Låt oss träffas för att prata om ert företags utmaningar och på vilket sätt jag kan stödja just er utveckling.

Jag kan b la stödja er verksamhet med

  • Marknadsfrågor
  • Försäljning
  • Kundrelationer
  • Paketeringar – koncept
  • Processer – flöden
  • Marknadsorienterat förändringsarbete
  • Ägarfrågor inom affärsutveckling
  • Management-frågor inom ramen för affärsutveckling

Kontakt

Telefon

+46(0)36-860 27 70

E-post

info@carpvikconsulting.se

Adress

Carpvik Consulting AB
Carl Lundius väg 7
553 11 Jönköping